Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Bestel nu een Mac voor je bedrijf en
geniet van 1 jaar gratis bescherming tegen diefstal en valschade

MacBook Air + Pro 14

Eenvoudig om mee aan de slag te gaan. Ongelofelijk krachtig. Zo ontworpen dat je kunt werken en creëren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Wie je ook bent en wat je ook wilt doen, Mac maakt het mogelijk.

9 redenen om te kiezen voor Mac in je bedrijf

M1. Kleine chip. Giga vooruitgang.

M1, de eerste chip speciaal voor Mac gemaakt, luidt met zijn ongekende prestaties, speciaal ontworpen technologieën en toonaangevend lage energie­verbruik niet alleen het volgende tijdperk voor Mac in, maar tilt die meteen naar een totaal ander niveau.

why-mac-m11

Batterij voor een hele dag.

Beestachtige prestaties en een baan­brekende batterijduur: die efficiëntie is precies de magie van Apple M1. Op de 14-inch MacBook Pro speel je met gemak tot 17 uur video af en op de 16-inch MacBook Pro zelfs tot 21 uur, zonder ook maar één keer op te moeten laden.

why-mac-battery

macOS Monterey. Supercapabel. 

Het hart van elke Mac is macOS: het krachtige en intuïtieve besturings­systeem dat speciaal gemaakt is voor Apple M1. Dit is de meest veelzijdige software van Apple ooit en het draait op de meest geavanceerde hardware ooit.

why-mac-macos

Werkt perfect samen met al je Apple devices

Mac is de perfecte partner voor je andere Apple devices. Lees een bericht op je Apple Watch en stuur een antwoord vanaf je Mac. Maak een presentatie op je Mac en oefen onderweg op je iPhone. Ontgrendel je Mac met je Apple Watch.

why-mac-ecosystem

Simpelweg makkelijk.

Met Mac vind je eenvoudig wat je nodig hebt en houd je alles op orde. Geen project is te groot. Het heldere design spreekt voor zich, vooral als je ook een iPhone hebt. Je hebt meteen toegang tot alle regelaars die je nodig hebt, waardoor navigeren op je Mac makkelijker is dan ooit.

why-mac-easy2

Wat privé is, blijft p•••.

M1 en macOS Monterey zorgen samen voor de meest geavanceerde beveiliging. Mac heeft een ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. FileVault versleutelt zelfs je hele systeem voor extra beveiliging. Dus wat je ook doet, Mac zorgt ervoor dat wat privé is, privé blijft.

why-mac-security1

Compatibel met alles.

Mac is krachtig, veelzijdig en heeft alles wat je nodig hebt om je werk naar een hoger plan te tillen. Geef je productiviteit en creativiteit een boost met apps voor alles wat je maar kunt bedenken. En je kunt zonder problemen apps van Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud gebruiken.

why-mac-apps1

Switchen is simp… Zo, dat is snel.

Upgraden van PC naar Mac, of van een Intel Mac naar een M1 Mac is erg makkelijk. Meld je aan bij je iCloud-account en de informatie van je iPhone of iPad verschijnt automatisch. Gebruik Migratie-assistent om onder meer je instellingen en gebruikersaccounts snel over te zetten.

why-mac-icloud

Advies op maat vooraf. Gemoedsrust achteraf.

Lab9 Pro is als Apple Premium Reseller dé Mac expert in je buurt. We zijn erkend en ondersteund door Apple wegens onze uitstekende klantenbeleving, met speciale aandacht voor oplossingen, service en support.

Startersbrochure iMac blauw

Geniet nu van 1 jaar gratis bescherming tegen schade en diefstal

Als starter willen we je graag zo veel mogelijk zorgen ontnemen. Daarom bieden we je bij aankoop van een Mac graag één jaar gratis Lab9 Pro Care aan.

 

Dankzij Lab9 Pro Care is je toestel bijkomend beschermd tegen schade en diefstal en geniet je gratis van onze pick-up & return service als je toestel hersteld moet worden.

BUNDEL Koop een iPhone, iPad of Apple Watch en krijg meteen 40,- korting op een paar AirPods naar keuze.

De vrijheid van mobiel werken.
Anywhere, anytime

Ondernemen is ook de vrijheid om te werken waar en wanneer je dat wil. Dankzij de mobiele devices van Apple ben je niet gebonden aan je bureau. Werk onderweg aan je project op iPad en sta met iedereen in contact dankzij je iPhone. En met Apple Watch blijf je in één oogopslag van alles op de hoogte.

Startersbrochure multiproduct roze iPad Air Airpods iPhone 13 Watch SE