Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Creatie en Prepress

Adobe InCopy

Adobe InCopy biedt een tweerichtingsverkeer waarbij redacteuren en schrijvers inhoud kunnen bewerken in InCopy terwijl een ontwerper tegelijkertijd werkt aan het ontwerpgedeelte van het project in Adobe InDesign, en de tekstopmaak in beide programma’s gesynchroniseerd blijft.

Incopy

Leer hoe Adobe InCopy en -InDesign kunnen samenwerken, zodat redacteuren en ontwerpers kunnen samenwerken aan publicaties. Ontdek hoe je de workflow configureert en hoe je cross-plaform problemen vermijdt.

LOCATIE:

Lab9 Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 500

2100 Deurne

DATUM: 

Donderdag 16 Juni 2022

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 09u00 - einde voorzien om 16u30

TAAL:

NL

NIVEAU:

Basis

PRIJS:

€ 299,- ex. BTW

Incopy

LOCATIE: Lab9 Antwerpen | Bisschoppenhoflaan 500 , 2100 Deurne

DATUM: Donderdag 16 Juni 2022

UUR: Start om 09u00 - eind voorzien om 16u30

TAAL: NL

NIVEAU: Basis

PRIJS: € 299,- ex. BTW

Leer hoe Adobe InCopy en -InDesign kunnen samenwerken, zodat redacteuren en ontwerpers kunnen samenwerken aan publicaties. Ontdek hoe je de workflow configureert en hoe je cross-plaform problemen vermijdt.

Doelstellingen

Na het volgen van deze opleiding heb je een globaal beeld gekregen over de vele mogelijkheden die Adobe InCopy te bieden heeft.

Inhoud

Projecten en gebruikers instellen op een lokaal netwerk - Externe gebruikers beheren - Tekst kopiëren en opmaken - Geavanceerde bewerkingstools - Paragraaf-, teken- en tabelstijlen - Wijzigingen bijhouden in InCopy en InDesign Kruisverwijzingen en hyperlinks - InCopy-sjablonen - InCopy combineren met Microsoft Word - Afbeeldingen invoegen en opmaken - Specifieke functies voor InDesign

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik