Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Marketing & Contentcreatie

Tegenwoordig is de strijd om de aandacht van de consument bitterhard. Om continu top-of-mind te blijven bij hun doelgroep, staan marketingdiensten en communicatie agencies onder druk om steeds meer en steeds sneller content produceren. 

Om kort op de bal te kunnen spelen en heel gepersonaliseerde content te kunnen maken hebben ze natuurlijk de juiste tools nodig. 

BannerImage-NieuweOpportuniteiten

BEYOND CMYK:
VERLEG DE GRENZEN VAN TRADITIONEEL DRUKWERK

Nieuwe digitale productieprinters die naast CMYK ook speciale kleuren zoals goud, zilver en fluo kunnen printen, vormen vandaag een niet te missen opportuniteit voor grafisch ontwerpers, desktop publishers en marketeers. 

 

De glanzende effecten en de metallic kleurencombinaties die je ermee kan bekomen, laten toe om drukwerk te creëren met een bijzondere wow-factor. 
 

BannerImage-Apple-b2b-indent

Apple: maximale beleving en verhoogde productiviteit

Bij Lab9 kiezen we resoluut voor de allerbeste kwaliteit. En dan kunnen we niet anders dan voor Mac kiezen. Hard- en software sluiten naadloos op elkaar aan met een ongeziene produtiviteit als resultaat. Dankzij de gebruiksvriendelijke user interfaces en de buitengewone performance van de toestellen wordt werken een beleving en haal je echt alles uit je werkdag. 

BannerImage-AdobeCC-b2b-indent

CREATIEF WERKEN ZONDER ZORGEN
MET ADOBE CREATIVE CLOUD

Voor creatieve professionals zijn de programma’s van Adobe al lang niet meer weg te denken uit hun dagelijkse workflow. Adobe Creative Cloud biedt dan ook ’s werelds beste creatieve apps en cloudservices voor alle creatieve disciplines: fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. 

 

Als enige Adobe Platinum Partner in België, ondersteunt Lab9 creatieve teams die zonder zorgen willen werken met Adobe software. Je kan bij ons terecht voor de scherpste prijzen en uitstekende support bij het beheren van je licenties en in het geval van technische problemen. 

 

Bovendien hebben wij een Adobe Authorized Training Center waar je opleidingen kan komen volgen onder leiding van Adobe Certified Experts. 
 

Gedaan met copy-pasten
Met easycatalog importeer je je data rechtstreeks in je catalogus

EasyCatalog is één van de krachtigste en flexibelste database publishing oplossingen voor Adobe InDesign. EasyCatalog vormt de schakel tussen jouw database en je documenten om het publiceren van informatie te versnellen en te automatiseren. 

Altijd up-to-date

Jouw communicatiemiddelen op papier of pdf zijn steeds up-to-date met de meest recente gegevens in uw database.

Verhoogde productiviteit

Niet enkel catalogi kunnen aangepast worden; ook brochures, prijslijsten en overzichten kunnen zonder probleem gegenereerd worden.

Fouten beperken

EasyCatalog kan checken of de informatie op de documenten overeenstemt met de gegevens in de database.

Gebruiksvriendelijk

EasyCatalog is eenvoudig in gebruik, ook voor personen die geen doorgedreven grafische of programmatie-opleiding gevolgd hebben. 

BannerImage-2Imagine-b2b-indent
Logo-2imagine

Elke marketeer weet dat het enorm moeilijk is om een consistente branding aan te houden doorheen alle marketingmaterialen. Wanneer meerdere mensen samenwerken aan een document, kunnen er namelijk verschillende dingen mislopen: lettertypes zijn niet geïnstalleerd, tekst wordt verkeerd uitgelijnd, beelden worden niet gelinkt etc. 2imagine is een laagdrempelige online editor die gemaakt is om Adobe Indesign & Illustrator bestanden te delen en aan te passen zonder de controle te verliezen. 

 

Op die manier dicht 2imagine de kloof tussen ontwerpers/marketeers enerzijds en anderzijds de copywriters en vertalers die snel aanpassingen moeten kunnen doorvoeren in de documenten. Zij kunnen gewoon in hun webbrowser werken en moeten geen ervaring hebben met InDesign of Illustrator. De software van 2imagine laat het toe om restricties in te stellen op de lay-out (lettertypes en kleuren etc.) 

 

Overtuigd dat 2imagine een meerwaarde kan zijn voor je bedrijf?

BannerImage-easycatalog-b2b-indent
Logo-Easycatalog2020

Lettertypebeheer voor creatieve teams 

Staan jouw fonts ook verspreid over verschillende mappen, servers en in de cloud? Met Suitcase Fusion breng je ze samen op één centrale plaats en organiseer je je fontverzameling op project, stijl, klant etc. 

 

Wil je je lettertypes gemakkelijk delen met je teamleden? Met de cloud-based font manager van Suitcase TeamSync zorg je ervoor dat iedereen steeds de juiste fonts kan vinden, activeren en organiseren. 

 

Voor grotere bedrijven is Suitcase Universal Server een krachtige lettertypeserver en -manager waarmee IT-verantwoordelijken fonts kunnen beheren en distribueren aan alle medewerkers binnen het bedrijf.