Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

LogoCISD-Test

LOCATIE:

BluePoint Antwerpen

Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

DATUM: 

Donderdag 25 november 2021

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL & ENG

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: BluePoint Antwerpen -  Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

DATUM: Donderdag 25 november 2021

UUR: Start om 9:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL & ENG

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve workshops van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van workshops en stel je persoonlijk programma samen

 

 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Workshop 1

Workshop 2

Keynote spreker - Steven Van Belleghem

StevenVanBelleghem copy

The influence of new technologies (AI, 5G, Iot…) on customer experience

 

Steven Van Belleghem is een wereldwijde thought leader op het gebied van Customer Experience. Zijn passie is het verspreiden van ideeën over de toekomst van customer experience.

 

Steven gelooft in de combinatie van gezond verstand, nieuwe technologieën, een empathische menselijke touch, het spelen van het lange termijn spel en het nemen van je maatschappelijke verantwoordelijkheid om de harten en business van klanten keer op keer te winnen.

 

Steven is de auteur van meerdere internationale bestsellers waaronder 'The Conversation Manager', 'When Digital Becomes Human', 'Customers the Day after Tomorrow', 'The Offer You Can't Refuse' en een technologie thriller genaamd 'Eternal'.

Workshop 3

Workshop 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Creative Inspiration & Solution Day in Antwerpen zijn afgesloten, momenteel werken we aan onze planning voor 2022 voor een nieuwe edtie van CISD.

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Antwerpen, contacteer ons via marketing@lab9.be