Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

DURF UITBLINKEN MET DE XEROX® IRIDESSE®

De Xerox® Iridesse® is een compacte en krachtige digitale productiepers waarmee je in één drukgang een vijfde en zesde kleur kan printen. Dankzij de speciale toners in goud, zilver, wit, transparant en zelfs fluorescente kleuren kan je drukwerk produceren met holografische effecten en glanzende afwerkingen. 

BannerImage-NieuweOpportuniteiten

Op zoek naar nieuwe opportuniteiten 
Durf verder kijken dan CMYK

Hoewel het concept van zeskleurendruk niet bepaald nieuw is, wint het de voorbije jaren wel sneller aan terrein. In de strijd om de aandacht van de consument gaan marketeers, grafisch ontwerpers en adverteerders op zoek naar manieren om hun merk een premium uitstraling te geven en hun product in het oog te doen springen. 

 

Beyond CMYK en de technologie achter digitale zeskleurendruk maakt de weg vrij voor tal van nieuwe printtoepassingen die de klassieke CMYK-kleuren overstijgen. Deze nieuwe prinstechniek dan ook een gamechanger zijn voor drukkers, maar ook grafisch vormgevers die zich willen differentiëren door een exclusief product aan te bieden. 

 

Het inline printen van de speciale kleuren is niet alleen betaalbaarder maar ook toegankelijker voor verschillende types drukwerk, van commercieel en gelegenheidsdrukwerk, tot labels en packaging.

we-want-you-gif

Wil jij ook …
 

  • Meer waarde creëren voor je klanten door hen speciale effecten en afwerkingen aan te bieden? 
  • Uitblinken door uniek drukwerk aan te bieden dat andere drukkers in jouw omgeving niet kunnen produceren? 
  • Een winstgevend online business model opzetten, zodat bestellingen regelmatig blijven binnenstromen? 
  • Je productieworkflow automatiseren en jobs met dezelfde speciale toners op de meest efficiënte manier verzamelen? 
  • Kleine oplages digitaal printen zonder te moeten inboeten op kwaliteit, kleuren en mogelijke toepassingen?  

We’ve got you! Onze experten staan klaar om je te helpen deze ambities te realiseren, om samen met jou een concreet actieplan op te stellen en om je doorheen het volledige proces te ondersteunen.  


 

Waarom kiezen voor een Xerox® Iridesse®

Een van de productieprinters die toelaten om in een enkele drukgang een vijfde en zesde kleur te printen, is de Xerox® Iridesse®. Die compacte en krachtige digitale productiepers is uitgerust met twee extra tonerstations voor speciale kleuren als goud, zilver, wit, fluoroze en glanzend vernis.

Xerox-Iridesse-transparant
Snelheid-icon

Compacte en krachtige productieprinter met een snelheid van 120 pagina’s per minuut 
 

Shine-icon

Creëer unieke effecten en kleurcombinaties dankzij speciale toners in goud, zilver, wit, transparant en fluorescerend roze. 

Drop-icon

Flexibel inzetbaar in productie met eenvoudig verwisselbare toners.

 

Layers-icon

Uitgerust met vier CMYK-stations, aangevuld met een underlay-station en een overlay-station om verschillende creatieve resultaten te bekomen.  

Resolution-icon

2400 x 2400 dpi Ultra HD-resolutie, dankzij de combinatie van renderingresolutie en beeldverwerkingsresolutie. Dit levert een haarscherpe kwaliteit op voor kleurverlopen, fijne lijntjes en smalle tekst etc. 

Paper-icon

Afdrukformaten van A5 naar banners tot 1,2 meter lang. Toegelaten papiergewicht van 52 tot 400 g/m2 met een zeer breed assortiment aan compatibele substraten

Printer-icon

Mogelijkheid om uit te breiden met High Capacity Feeders en meerdere inline afwerkingsopties

Web-to-print-icon

Geïntegreerde web-to-printoplossing XMPie StoreFlow en krachtige automatisatiesoftware Xerox® FreeFlow® Core 

BannerImage-automatisatie

Digitalisering en automatisatie voor een winstgevend business model

Beyond CMYK is voor elke moderne drukkerij een uitgelezen kans om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Toch is het niet voldoende om een uniek product aan te bieden. Je moet er ook in slagen om het op een slimme manier in de markt te zetten. 


De boodschap achter Beyond CMYK is daarom in zekere zin ook een reality check voor de printindustrie. Wie vandaag drukwerk wil blijven verkopen, kan niet langer afhankelijk zijn van klassieke verkoopkanalen en mond-tot-mondreclame. De kracht van Iridesse® zit daarom ook in de mogelijkheid om de productieprinter te koppelen aan een eenvoudig te beheren web-to-printoplossing en automatisatie-software om de productie achter de schermen te stroomlijnen. 


Ook voor drukkerijen is een digitale aanwezigheid en online connectie met klanten nog nooit zo relevant geweest als vandaag. Investeren in e-commerce en digitale marketing wordt dan ook een must voor wie een winstgevend businessmodel wil bouwen rond de Xerox® Iridesse®. 

Totaalpakket

Lab9 Pro staat paraat om drukkerijen daarin te ondersteunen. Met Xerox® Iridesse® bieden we niet alleen een totaaloplossing aan maar zorgen we ook voor begeleiding op maat zodat drukkerijen met een gerust hart de volgende digitale stap kunnen zetten en een rendabel e-commerceluik in hun business kunnen implementeren. 

Image-xerox-1-4

Configureer je eigen Xerox® Iridesse® productieprinter en en onderscheid je van je concurrenten dankzij een  nicheproduct met een unieke toegevoegde waarde 

 

Image-xerox-2-4

Voor de installatie, de technische opleiding en doorlopende support kan je rekenen op de gebundelde krachten van Lab9 Pro en Xerox 

 

Image-xerox-3-4

Rust je pers uit met een geïntegreerde web-to-printoplossing en krachtige automatisatiesoftware voor de meest efficiënte verwerking van je printbestellingen 

Image-xerox-4-4

Weet je niet goed hoe je je klanten moet overtuigen van de meerwaarde van je nieuwe product? Laat je begeleiden in het uitwerken van een winstgevende strategie

BONUS: Bij aankoop van een Xerox® Iridesse® productieprinter ontvang je een exclusieve ‘Beyond CMYK’-workshop.  Nodig acht klanten uit voor een privéworkshop Beyond CMYK. Op die manier kunnen zij alvast kennismaken met de mogelijkheden van zeskleurendruk en leren ze documenten opmaken met goude, zilvere, witte of fluorescerende effecten die ze op jouw Xerox® Iridesse® kunnen laten printen. Meer weten over de workshop ‘Beyond CMYK’    >

LAB9 PRO & XEROX,
Een sterke samenwerking

Innovatie, klantgerichtheid en snelle service. Die gemeenschappelijke drijfveren maken het succes van de sterke samenwerking tussen Lab9 Pro en Xerox, een partnership dat al bijna twee decennia standhoudt. Doorheen de jaren is Lab9 Pro in het grafische segment uitgegroeid tot een verlengstuk van Xerox, niet alleen als leverancier maar ook als dienstverlener.

 

De experten van Lab9 Pro beschikken over enorm veel productkennis om drukkerijen succesvol te begeleiden bij de aanschaf van nieuwe productietechnologie. Tegelijk heeft Lab9 Pro ook grafische specialisten in huis om klanten bij te staan met de nodige technische expertise.

Image-xerox-lab9-partnership

Ben jij getriggerd om je grenzen te verleggen? Om een nieuwe online dimensie toe te voegen aan je businessmodel en je huidige printaanbod te diversifiëren met extra toegevoegde waarde? Ga dan in gesprek met één van onze experten en laat je begeleiden naar de volgende stappen. 

BannerImage-One-to-one-samenwerking

BOEK EEN VRIJBLIJVENDE ONE-TO-ONE SESSIE MET EEN VAN ONZE XEROX® IRIDESSE® EXPERTEN

Laat hieronder je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk om een individuele afspraak in te plannen. 

BONUS: Als je hieronder ook je adres ingeeft, sturen we je alvast een persoonlijk exemplaar van het ‘Beyond CMYK’-inspiratieboek, gedrukt op onze eigen Xerox® Iridesse®. Want wij weten ook dat je drukwerk echt moet kunnen zien én voelen om het te geloven.