Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Desktop Publishing in grafische bedrijven

Bij Lab9 zijn we ervan overtuigd dat Apple en Adobe de parels zijn in hun sector. Samen vormen ze het lichaam en de ziel van je creatieve workflow. Zeker voor grafische bedrijven zijn de ongelimiteerde mogelijkheden van Adobe Creative Cloud de perfecte aanvulling op de gebruiksvriendelijkheid van het Apple-ecosysteem

BannerImage-Apple-b2b-indent

Apple: maximale beleving en verhoogde productiviteit

Bij Lab9 kiezen we resoluut voor de allerbeste kwaliteit. En dan kunnen we niet anders dan voor Mac kiezen. Hard- en software sluiten naadloos op elkaar aan met een ongeziene produtiviteit als resultaat. Dankzij de gebruiksvriendelijke user interfaces en de buitengewone performance van de toestellen wordt werken een beleving en haal je echt alles uit je werkdag. 

BannerImage-AdobeCC-b2b-indent

CREATIEF WERKEN ZONDER ZORGEN
MET ADOBE CREATIVE CLOUD

Voor creatieve professionals zijn de programma’s van Adobe al lang niet meer weg te denken uit hun dagelijkse workflow. Adobe Creative Cloud biedt dan ook ’s werelds beste creatieve apps en cloudservices voor alle creatieve disciplines: fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. 

 

Als enige Adobe Platinum Partner in België, ondersteunt Lab9 creatieve teams die zonder zorgen willen werken met Adobe software. Je kan bij ons terecht voor de scherpste prijzen en uitstekende support bij het beheren van je licenties en in het geval van technische problemen. 

 

Bovendien hebben wij een Adobe Authorized Training Center waar je opleidingen kan komen volgen onder leiding van Adobe Certified Experts. 
 

 

 

 

Enfocus staat vandaag gelijk aan innovatieve oplossingen die de communicatie tussen ontwerp en productie verbeteren. Tegelijk vergroten de producten van Enfocus ook de productiviteit en de voorspelbaarheid door vaak terugkerende taken te automatiseren.

 

Logo-EnfocusPitstopPro

Plugin voor het maken van drukklare PDF’s

Logo-EnfocusPitstopServer

PDF preflight & automatische correcties 

Logo-EnfocusSwitch

Open workflow automatisatie platform 

Logo-EnfocusConnect

Creatie & controle van gecertificeerde PDF’s

BannerImage-easycatalog-b2b-indent
Logo-Easycatalog2020

Lettertypebeheer voor creatieve teams 

Staan jouw fonts ook verspreid over verschillende mappen, servers en in de cloud? Met Suitcase Fusion breng je ze samen op één centrale plaats en organiseer je je fontverzameling op project, stijl, klant etc. 

 

Wil je je lettertypes gemakkelijk delen met je teamleden? Met de cloud-based font manager van Suitcase TeamSync zorg je ervoor dat iedereen steeds de juiste fonts kan vinden, activeren en organiseren. 

 

Voor grotere bedrijven is Suitcase Universal Server een krachtige lettertypeserver en -manager waarmee IT-verantwoordelijken fonts kunnen beheren en distribueren aan alle medewerkers binnen het bedrijf. 

Gedaan met copy-pasten
Met easycatalog importeer je je data rechtstreeks in je catalogus

EasyCatalog is één van de krachtigste en flexibelste database publishing oplossingen voor Adobe InDesign. EasyCatalog vormt de schakel tussen jouw database en je documenten om het publiceren van informatie te versnellen en te automatiseren. 

Altijd up-to-date

Jouw communicatiemiddelen op papier of pdf zijn steeds up-to-date met de meest recente gegevens in uw database.

Verhoogde productiviteit

Niet enkel catalogi kunnen aangepast worden; ook brochures, prijslijsten en overzichten kunnen zonder probleem gegenereerd worden.

Fouten beperken

EasyCatalog kan checken of de informatie op de documenten overeenstemt met de gegevens in de database.

Gebruiksvriendelijk

EasyCatalog is eenvoudig in gebruik, ook voor personen die geen doorgedreven grafische of programmatie-opleiding gevolgd hebben.