Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Grootformaatprinten

Informeer naar ons assortiment grootformaatprinters. Onze specialisten adviseren je niet alleen met plezier bij de keuze van een geschikte printer, we ondersteunen je ook door de de installatie en de configuratie van je nieuwe printer op ons te nemen.  

BannerImage-Epson-Grootformaatprinter

Grootformaatprinters

Groot formaat printen, steeds meer een opportuniteit voor de drukkerij, grafische bedrijven en de grafische afdeling binnen de KMO of multinational. De vraag naar kleine oplages op groot formaat blijft stijgen. De grote waaier aan verschillende print media en formaten, creëert heel wat meerwaarde bij visuele communicatie. 

Hieronder een overzicht van de toepassingen die we ondersteunen:

Indoor

Outdoor

Proofing

CAD-tekening

Sublimatie

Etc.

image-epsonprinter

Epson Grootformaatprinten

Epson's missie is om de grenzen van de beeldvormingstechnologie te verleggen en ervoor te zorgen dat uw werk nooit wordt beperkt door de technologie die wordt gebruikt om het te printen.

 

image-rolandprinter

Roland grootformaatprinten

De grootformaatprinters van Roland omvatten een ruim assortiment technologisch geavanceerde en tegelijkertijd gebruikersvriendelijke kleurenprinters en printers/snijplotters die ontworpen werden om aan de behoeften van grafici en gespecialiseerde imaging professionals te voldoen.

image-hpprinter

HP Grootformaatprinten

De DesignJet-reeks van HP biedt een uitgebreid gamma grootformaatprinters voor uiteenlopende toepassingen.  

icon-lamp

Wist je dat je bij onze divisie Lab9 Supplies ook gemakkelijk online inkten & papier kan aankopen voor je grootformaat- of kantoorprinter?  

Van fotograaf tot drukker… Van creatieve mind tot posterprinter… Van office tot reclamebureau… Wat jouw core business ook is, wij hebben we de inkten, toners en diverse media die daarbij aansluiten! Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Neem contact op met ons team van productspecialisten dat klaar staat om u verder te begeleiden.