Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
RukcusLogo

Een krachtig en naadloos wifinetwerk op maat van jouw bedrijf.

Lab9 biedt zich graag aan als partner om je volledige bedrijf van een sterke en stabiele wifi-verbinding te voorzien. De specifieke oplossing die we hiervoor aanbieden is Ruckus.

BannerImage-Ruckus-indent

wifi VAN Ruckus: STERK, STABIEL & VEILIG

Ruckus biedt een breed gamma aan hoogwaardige indoor en outdoor Smart WiFi-oplossingen, geschikt voor zowel KMO-, en bedrijfsomgevingen. 

 

Door het gebruik van geavanceerde wifitechnologieën zoals het gepatenteerde Beamflex, zorgt Ruckus Wireless voor een betrouwbare connectiviteit in omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers.

BEAMFLEX EN BEAMFLEX+

De gepatenteerde Beamflex en BeamFlex+ technologie van Ruckus zorgt voor een slim, compact en adaptief antennesysteem. 

De BeamFlex-technologie meet de omgeving van draadloze netwerken en past het signaal telkens aan. Op deze manier wordt het wifi-signaal veel sterker en heeft het ook een breder bereik. Zo moet je ook minder accesspoints plaatsen in je bedrijf. BeamFlex+ zorgt ervoor dat al je mobiele apparaten steeds optimaal verbonden worden en dat ze de hoogste snelheden ontvangen, ongeacht of je je mobiel apparaat staand of liggend gebruikt.

image-RuckusBeamflex

JE WIFINETWERK BEHEREN IN EEN HANDOMDRAAI

RuckusUnleashed

Ruckus Unleashed

Ruckus Unleashed is op maat ontworpen voor kleine bedrijven en lagere scholen. Deze access points werken zonder afzonderlijke controller. Elke acces point heeft een ingebouwde controller waardoor je toegangscontrole voor gebruikers, netwerkfuncties voor gasten en geavanceerde wifibeveiliging kan beheren. Naarmate dat je netwerk groeit is het mogelijk om toch nog over te schakelen naar een controller gebaseerd wifinetwerk.

SmartZoneDirector

Ruckus Smart Zone Controller

Wil je je volledige wifinetwerk zelf beheren? Dan is de Ruckus SmartZone Controller de oplossing voor je bedrijf. De SmartZone Controller geeft je de volledige controle over je netwerk. Het vereenvoudigt bovendien de wifi-installatie en verhoogt de veiligheid van je netwerk. De Ruckus SmartZone Controller wordt gebruikt in bedrijven en laat toe om de meeste complexe netwerkscenario’s te implementeren.

WifiCloud

Cloud Wifi

Cloud Wifi is ontwikkeld voor bedrijven en scholen die geen eigen IT-afdelingen hebben. Dankzij Cloud Wifi van Ruckus kan je je access points beheren op een eenvoudig en krachtig platform. De mogelijkheden met Cloud Wifi zijn breder dan Ruckus Unleashed. Wil je nog meer mogelijkheden via de cloud? Bekijk dan zeker de mogelijk van Lab9 wifi-as-a-service.

LAB9 WIFI-AS-A-SERVICE

Lab9 biedt zich graag aan als partner om je volledige bedrijf van een sterke en stabiele wifiverbinding te voorzien. Met wifi-as-a-service zorgt Lab9 ervoor dat er een veilig en performant wifinetwerk voor je bedrijf uitgerold wordt, zodat alles voor jou ‘plug en play’ is.

 

Met Lab9 wifi-as-a-service betaal je als bedrijf een vaste jaarlijkse prijs. Daarin zit zowel de hard- en software van Ruckus, en het beheer van netwerk door Lab9. Voor support op je wifinetwerk kan je natuurlijk ook op de expertise van Lab9 rekenen. 

image-Lab9AsAService
BannerImage-WifiSurvey-form-indent

VRAAG EEN WIFI-ANALYSE AAN

Verschillende wifisignalen kunnen je eigen netwerk verstoren, waardoor de performantie van je netwerk achteruit gaat. Bij Lab9 kan je beroep doen op een wifi-survey.

 

Tijdens een wifi-survey komen we ter plaatse in jouw bedrijf om je Ruckus-installatie uit te meten. Door de plaatsing van de Ruckus access points te optimaliseren kunnen we tot 30% besparen op de installatie.