Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Adobe Acrobat DC

Creativiteit voor iedereen

Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. Je kunt nu je ideeën overal realiseren met Photoshop op de iPad, tekenen en schilderen met Fresco en ontwerpen voor 3D en AR. Sluit je aan bij onze wereldwijde creatieve community en maak samen nog mooiere dingen.

BannerImage-CreativeCloud-indent

Creative Cloud geeft je meer
dan alleen geweldige apps

Elke Creative Cloud-app biedt krachtige tools en services, zodat je overal vandaan met je team kunt samenwerken. Houd creatieve elementen binnen handbereik. Voeg plug-ins toe om je apps meer te laten doen. En deel je genialiteit met ’s werelds grootste creatieve community.

Tools voor iedere creativeling

Of je nu grafische vormgever, producer of programmeur bent, Adobe Creative Cloud heeft telkens de perfecte tools bij de hand. Ontdek de mogelijkheden van Adobe Creative Cloud voor jouw creaties

image-AdobeCreativeCloud-Foto

Foto

Bewerk en orden al je foto’s met Lightroom op elk apparaat, en maak daarna in Photoshop gebruik van geavanceerde retoucheermogelijkheden of verwijder ongewenste objecten met precisie op pixelniveau.

image-AdobeCreativeCloud-SocialMedia

Social Media

Breng je visie tot leven met tools die net zo creatief zijn als jij. Met de video-apps van Adobe Premiere kun je nu nog eenvoudiger je ideeën uitdragen en contact leggen met je publiek.
 

image-AdobeCreativeCloud-Illustraties

Illustratie

Van tekeningen tot anime en van aquarellen tot fotocollages, logo’s en illustraties: met de schilder- en tekensoftware van Adobe tover je het allemaal op je canvas.
 

image-AdobeCreativeCloud-3dAR

3D & AR

Intuïtieve apps en services voor de volgende generatie.


 

image-AdobeCreativeCloud-Video

Video

Breng je ideeën tot leven met Adobe-apps voor videobewerking, bewegende beelden, visuele effecten, animatie en meer. Met slimme tools die worden aangestuurd door Adobe Sensei maak je fantastische video’s voor onder andere social media en het witte doek.

image-AdobeCreativeCloud-GrafischOntwerp

Grafisch ontwerp

Maak logo’s, pictogrammen, illustraties, posters, enzovoorts met de Adobe-ontwerpapps, waarmee je nu moeiteloos onderweg kunt werken.
 

image-AdobeCreativeCloud-UIUX

UI & UX

Breng de volgende generatie gebruikerservaringen tot leven. Ontwerp voor web, mobiel, spraak en nog veel meer met krachtige Creative Cloud-apps voor UI/UX.
 

Wat is inbegrepen in Adobe Creative Cloud voor Teams?

image-AdobeCreativeCloud-20applicaties

Meer dan 20 apps

Verken je creativiteit met desktop- en mobiele apps, waaronder Photoshop, InDesign en Premiere Rush.

image-AdobeCreativeCloud-Libraries

Creative Cloud Libraries

Bewaar, blader en deel assets uit Libraries rechtstreeks in je Creative Cloud-apps.

image-AdobeCreativeCloud-AdobeFonts

Adobe Fonts

Toegang tot duizenden lettertypen voor je projecten, rechtstreeks binnen je Creative Cloud-apps.

image-AdobeCreativeCloud-Opslag

Opslag

Ontvang 1 TB cloudopslag om bestanden te delen en samen te werken.
 

image-AdobeCreativeCloud-Behance

Behance

Presenteer en ontdek creatief werk.
 

image-AdobeCreativeCloud-Samenwerken

Samenwerkingstools

Werk beter samen met tools voor delen, reviewen en annoteren.
 

BannerImage-Lab9Academy-indent

Volg een Adobe-opleiding in ons Adobe Authorised Training Center

Lab9 Academy is Adobe Authorised Training Centre (AATC). Dit is dé erkenning van Adobe uit dat er kwalitatieve opleidingen gegeven worden in een ideale lesomgeving.

Enkel Adobe Certified Instructors (ACI) mogen lesgeven in een Adobe Authorised Training Center, om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. 

 

Bovendien kan je bij Lab9 Academy gebruik maken van de KMO-portefeuille. Daarmee kan je tot wel 30% besparen op een opleiding.