Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Adobe FAQ

2018-11-26 10:19:38

Admin Console: Adobe Stock - Gebruikers toekennen

Een Adobe Stock-licentie wordt gekoppeld aan je volledige Team, niet aan individuele gebruikers.

Alle gebruikers die vermeld staan in je Admin Console kunnen met hun Adobe ID inloggen op het online portaal van Adobe Stock. (stock.adobe.com) Zorg wel zeker dat je ingelogd bent op het portaal. Dit doe je rechtsbovenaan. Als je daar op klikt zie je alle Accounts waaraan je met dit Adobe ID bent gekoppeld. Zorg dat je zeker op het juiste account bent aangeklikt.

 

 

 

 

Adobe Stock licentie activeren

Een Adobe Stock licentie moet aan één gebruiker gekoppeld worden in de Admin Console om de licentie te activeren. Ga naar adminconsole.adobe.com en log in met je admin adres.

 

Bovenaan de zwarte tab balk kan je klikken op Producten. Klik op je Adobe Stock licentie. Op het volgende scherm heb je de knop ‘gebruiker toevoegen’. Er moet minstens 1 gebruiker gekoppeld zijn aan de licentie om de licentie en de assets te activeren.

 

 

 

 

Alle gebruikers vermeld in je Admin Console onder ‘gebruikers’ hebben toegang tot de Adobe Stock licentie en kunnen op Adobe Stock inloggen met hun eigen Adobe ID om assets te gebruiken.

 

 

 

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.