Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Adobe FAQ

2020-07-15 13:38:21

: Lab9 Klant, extra Adobe licenties toevoegen

Ben je reeds klant bij ons en wens je een nieuwe licentie toe te voegen dan heb je 2 manieren.

 

1. Contacteer ons op adobe.sales@lab9.be  met uw aanvraag voor een extra licentie. Wij maken zo snel mogelijk voor je een pro rata offerte op. Dit is een offerte die is berekend voor de duur tot je verlenging plaatsvindt. Die offerte zal worden toegestuurd naar de admin gebruiker. Deze offerte moet je ons nog goedkeuren voor bestelling. Eens dit gedaan brengen wij alle verdere stappen in orde voor je. Je krijgt op het beheerdersaccount melding dat de nieuwe licentie beschikbaar is.

 

2. Je kan dit ook zelf toevoegen via je bestaand account vanuit je Admin Console. Wij zullen hier melding van ontvangen en zullen je ook een pro rata offerte bezorgen. Via deze manier kan je onmiddellijk gebruik maken van je licentie en doen we het administratieve gebeuren achteraf. LET OP : dit kan enkel wanneer je een VIP-contract hebt. Indien je dit nog niet bezit, ga naar mogelijkheid 1.

 

 

 

 

 

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.