Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Je oude Macs zijn nog geld waard

Ruil tot 31 oktober 2020 je oude Apple computers in voor een nieuwe MacBook, iMac of Mac Pro en krijg boven op de overnameprijs nog eens €100 korting per toestel!*

BannerImage-TradeInMacBook-b2b-indent_1280x0 copy

Krijg €100 extra op je overnamewaarde

Heeft je bedrijf of school nog één of meerder oude Macs liggen? Of zijn de huidige toestellen dringend aan vervanging toe? Dan is deze grote inruilactie wel iets voor jullie. De hele maand september en oktober krijg je bovenop de restwaarde van je oude Mac een extra korting van €100, bij aankoop van een nieuw toestel. 

 

Ben je niet helemaal zeker welke nieuwe Mac je moet kiezen? Contacteer dan het business en education team van Lab9. Ze helpen je bedrijf of school graag verder bij het kiezen van een nieuwe Mac.

Tradein-Apple

Welke toestellen

Alle MacOS-toestellen, beschadigd of niet, met of zonder krassen en deuken, al dan niet met kabels en voedingen. Het toestel moet wel nog werken.

 

Tradein-Reclycle

Wat doet Lab9

Alle toestellen worden met speciale software volledig gewist en overgeschreven, dit naar alle normen van de privacywetgeving. Indien gewenst, kunnen we per gewist toestel een certificaat aanleveren. 

 

Tradein-Euro

Uw voordeel

Eenmaal wij zicht hebben op het aantal en de types toestellen die jullie willen inruilen, maken we een gepersonaliseerde offerte waarin we rekening houden met de overnamewaarde en de kortingen. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Hoe je toestel inruilen

 1. Vraag een offerte aan bij Lab9
 2. Lab9 controleert de toestellen en berekent geschatte restwaarde van de Macs

Na goedkeuring van de offerte

 1. Zorg ervoor dat de toestellen niet meer beheerd worden (DEP is verwijderd)**
 2. Zorg ervoor dat de toestellen zijn afgemeld  (iCloud is verwijderd)
 3. Laad de batterij volledig op
 4. Schakel de toestellen uit
 5. Verpak de toestellen goed en stop ze samen in een doos.
 6. Vanaf 10 toestellen ontvang je van Lab9 een verzendlabel, deze kleef je op de doos
 7. Koerierdienst komt de toestellen ophalen
 8. Lab9 voorziet je van de nieuwe Macs
   
Tradein-RecycleMan

*Actie loopt van 1 september 2020 tot en met 31 oktober 2020. Deze actie is enkel voor professionelen en onderwijsinstellingen. Het is niet mogelijk om de korting te cumuleerbaar met andere acties of kortingen en je moet een nieuwe Mac aankopen. De €100 extra korting krijg je op de restwaarde van je oude Mac en bij aankoop van een nieuwe Mac, vb. je Mac is nog €50 waard, dan krijg je in totaal €150 restwaarde. Indien de restwaarde €0, ontvang je geen €100 extra korting.