Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

 

Apple Try & Buy:

Welkom bij de toekomst van Mac.

 

Ervaar nu de superkracht van Apple M1. Zonder risico.

 

Nu is de tijd om overstappen naar een Mac!

Met Try & Buy krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple-devices te testen!

Image-MacbookAir

Nieuw

Macbook Air. 
Air. Blaast je omver

De dunste en lichtste notebook van Apple is krachtiger dan ooit dankzij de Apple M1‐chip. Blaas door je projecten heen met de razendsnelle 8‐core CPU. Beleef een hoger niveau van grafisch intensieve apps en games met een GPU met tot 8 cores. En laat machine learning-taken nog sneller gaan met de 16‐core Neural Engine. Allemaal in een geruisloos design zonder ventilator en met een batterijduur tot 18 uur, de langste ooit. MacBook Air. Nog steeds perfect draagbaar. Maar nu met veel meer power.

Nieuw

MacBook Pro 13-inch M1. 
In alles een Pro.

De Apple M1‐chip transformeert de 13‐inch MacBook Pro. Met een 8‐core CPU die moeiteloos door complexe workflows raast voor bijvoorbeeld fotografie, programmeren en videobewerking. Een ongelofelijke 8‐core GPU die door grafisch intensieve taken blaast en supersoepel gamen mogelijk maakt. Een geavanceerde 16‐core Neural Engine voor meer machine learning-kracht in je favoriete apps. Supersnel centraal geheugen voor vloeiende prestaties. En tot 20 uur batterijduur, de langste ooit in een Mac. De meest populaire pro-notebook van Apple. Nu nóg meer power en nóg meer pro.

Image-MacbookAir
Image-MacMini

Nieuw

Mac mini. 
Nieuwe kern. Meer pit.

De Apple M1‐chip tilt Mac mini, de meest veelzijdige Mac-desktop, naar een nog hoger plan. Deze chip bevat een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU, een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat én supersnel centraal geheugen, allemaal in hetzelfde ultracompacte design. Dus wat je ook op Mac mini wilt gaan doen, alles gaat sneller en met meer vermogen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Nieuw

iMac 24-inch. 
All-In-one. En alles in kleur.

Zo’n computer heb je nog nooit gezien. Met een ongelooflijk dun design dankzij de Apple M1-chip. Een prachtig 24-inch 4,5K Retina-display met meer dan een miljard kleuren voor verbluffend gedetailleerd beeld. De beste camera en microfoons ooit in een Mac, zodat je er op je best uitziet en luid en duidelijk te horen bent. En zes speakers voor kamervullend geluid, zodat je nog meer geniet van films en muziek. Hij werkt naadloos samen met iPhone, dus je berichten en telefoontjes gaan rechtstreeks naar je iMac. En met een waaier aan kleuren om uit te kiezen, wordt deze all-in-one helemaal van jou. 

Image-iMac24

Hoe je try & buy aanvragen?

Stap 1

Neem contact op met Lab9 Pro voor de mogelijkheden. Hou rekening dat er niet altijd een Try & Buy mogelijk is voor kleinere projecten

Stap 2

Ervaar de kracht van Apple M1 en Mac OS Big Sur.

Niet tevreden?

Stuur je product binnen 30 dagen terug en ontvang de volledige aanschafprijs terug.