Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Nieuws - Apple

21 April 2021

iPad Pro, nu met de kracht van de Apple M1-chip

SQ-BlogiPadPro2021_500x0

Tijdens de ’Spring Loaded’- keynote introduceerde Apple de nieuwste iPad Pro, die nu is voorzien van de revolutionaire M1-chip, supersnelle 5G en een schitterend 12,9-inch Liquid Retina XDR-display.

 

Apple heeft op 20 April 2021 de krachtigste en meest geavanceerde iPad Pro ooit voorgesteld, waarmee de grenzen van wat mogelijk is op iPad worden verlegd. De toevoeging van de door Apple ontworpen M1-chip zorgt voor een enorme prestatieverbetering, waardoor iPad Pro het snelste apparaat in zijn soort is.

12,9 inch XDR Liquid Retina, scherper dan ooit

Het nieuwe Liquid Retina XDR-display brengt de verbluffende front-of-screenprestaties van de Pro Display XDR naar de 12,9-inch iPad Pro. Het Liquid Retina XDR-display heeft een nieuw, geavanceerd mini-led-ontwerp met meer dan 10.000 led's aan de achterkant van het display. Het resultaat is een verbluffende visuele ervaring die weerspiegelt wat er in de echte wereld te zien is door de helderste lichtpunten en de meest subtiele details in zelfs de donkerste beelden vast te leggen. 

 

Creatieve professionals, zoals fotografen, videografen en filmmakers, kunnen nu levensechte HDR-inhoud bekijken en bewerken op een groot beeldscherm dat ze overal mee naartoe kunnen nemen.

 

Het nieuwe Liquid Retina XDR-display bevat andere geavanceerde technologieën die ook te vinden zijn op de 11-inch iPad Pro, zoals ProMotion, True Tone en P3-ondersteuning voor brede kleuren, wat zorgt voor een ongeëvenaarde mobiele bioscoopervaring voor HDR- en Dolby Vision-materiaal.

 

Supersnelle mobiele data en nog veel meer coole features

De cellular modellen met 5G bieden een nog snellere draadloze verbinding voor onderweg, en om gebruikers een doorvoersnelheid op professioneel niveau te bieden voor snelle accessoires, biedt iPad Pro nu ook ondersteuning voor Thunderbolt.

 

Daarnaast is de nieuwe Ultra Wide-camera aan de voorkant voorzien van Center Stage, een nieuwe functie waarmee gebruikers automatisch een perfect beeld krijgen voor nog boeiendere videogesprekken.

 

Ook het Magic Keyboard, dat een comfortabele type-ervaring biedt dankzij de verlichte toetsen, een geïntegreerd trackpad en het zwevende ontwerp, is nu verkrijgbaar in een prachtige nieuwe witte kleur.

 

De nieuwe iPad Pro zal in de tweede helft van mei verkrijgbaar zijn. Bestel nu je nieuwe iPad Pro   >

 

 

© Lien De Vos - Lab9 Pro