Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Creatie en Prepress

Lay-out en typografie

Een degelijke basiskennis van typografie en lay-out is in de creatieve industrie onontbeerlijk. Vaak wordt vergeten hoe belangrijk het is om een grafisch verantwoord product te maken opdat deze impact zou hebben. We dompelen je onder in de must-knows van de grafische sector.

Layout_Adv_04

Kennis van typografie en lay-out in de creatieve industrie is essentieel. Mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om een ​​grafisch product te maken. We dompelen je onder in de must-haves van de grafische industrie.

LOCATIE:

Lab9 Academy Kortrijk | lokaal 1

Dumolinlaan 5

8500 Kortrijk

DATUM: 

Woensdag 20 April 2022

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 09u00 - einde voorzien om 16u30

TAAL:

NL

NIVEAU:

Basis

PRIJS:

€ 299,- ex. BTW

Layout_Adv_04

LOCATIE: Lab9 Academy Kortrijk | lokaal 1 | Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk

DATUM: Woensdag 20 April 2022

UUR: Start om 09u00 - eind voorzien om 16u30

TAAL: NL

NIVEAU: Basis

PRIJS: € 299,- ex. BTW

Kennis van typografie en lay-out in de creatieve industrie is essentieel. Mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om een ​​grafisch product te maken. We dompelen je onder in de must-haves van de grafische industrie.

Doelstellingen

In deze opleiding bekom je de basiskennis die noodzakelijk is voor iedereen die in de creatie van een grafisch proces betrokken is. In deze dagopleiding overlopen we alle begrippen die van belang zijn in een grafische workflow. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deze opleiding te volgen. Na deze opleiding ben je in staat een verantwoord sterk ontwerp te ontleden en te herkennen.

Inhoud

kleur - compositie - Typografie - Vormgeving - PDF-creatie. - Letterclassificatie - Corpsgrootte bepalen - Zetspiegel - Bladspiegel - Tracking - Kerning - Ligaturen - Glyphs - Touch type - Uitlijnen - Grid - Bestandsformaten eps, ai, psd, tiff - Offset drukwerk, Rotatie, Digitaal printen

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik