Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Fotografie

Adobe Photoshop CC Power Tips and Tricks

Wens je jouw vaardigheden bij te schaven en Adobe Photoshop CC te leren kennen vanuit een ander professioneel perspectief, dan is deze tweedaagse opleiding zeker iets voor jou.

Artboard 1 copy-100

Deze opleiding gaat door op twee opeenvolgende dagen. Voor het volgen van deze geavanceerde opleiding is voorkennis van het programma aangewezen.

LOCATIE:

Lab9 Namen

Place de l'Ange 38

5000 Namen

DATUM: 

Maandag 2 Mei 2022

DUUR: 

2 dagen

Maandag 02/05/2022 & Dinsdag 03/05/2022

UUR:

Start om 09u00 - einde voorzien om 16u30

TAAL:

FR

NIVEAU:

Geavanceerd

PRIJS:

€ 598,- ex. BTW

Artboard 1 copy-100

LOCATIE: Lab9 Namen | Place de l'Ange 38, 5000 Namen

DATUM: Maandag 2 Mei 2022

UUR: Start om 09u00 - eind voorzien om 16u30

TAAL: FR

NIVEAU: Geavanceerd

Deze opleiding gaat door op twee opeenvolgende dagen. Voor het volgen van deze geavanceerde opleiding is voorkennis van het programma aangewezen.

Doelstellingen

Adobe Photoshop is al vele jaren de vertrouwde bondgenoot van de grafische industrie. Adobe Photoshop CC heeft vandaag de dag veel meer te bieden dan alleen beeldmanipulatie. Je kan Photoshop gebruiken om digitale advertenties te maken, Camera RAW-bestanden te bewerken, sociale media aan te sturen en zelfs het exporteren voor Augmented Reality. Na het volgen van deze cursus ben je vertrouwd met de geavanceerde technieken van Adobe Photoshop waardoor snelheid en kwaliteit eindelijk hand in hand zullen gaan.

Inhoud

Non-destructief werken - Complexe détourages in een vingerknip - Camera RAW-bewerkingen op laagniveau - Kanalen: Steunkleurkanalen, Alpha-kanalen, … - Integratie met Illustrator en inDesign - Content Aware functies - Hyperrealistische schaduwen - Werken met koppelingen - slimme objecten - geavanceerde maskers - Stapelmodi - slimme filters - blending modi

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik