Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
SentinelOne - Purple

Het einde van Antivirus. Het autonoom AI-platform verslaat elke aanval, elke seconde van elke dag. Ontdek de mogelijkheden van SentinelOne voor uw bedrijf.

BannerImage-SentinelOne-indent

Geef virussen en malware geen kans.

Een bedrijfsnetwerk is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Apple-toestellen staan bekend om hun uitstekende beveiliging. Toch kunnen ook MacBooks en iMacs aangevallen worden door malware. Steeds vaker lukt het malware-ontwikkelaars om de beveiligingen van macOS-toestellen te omzeilen.

Daarom is het belangrijk om ook macOS-toestellen extra te beveiligen. Een SentinelOne-licentie is hiervoor een zeer goede oplossing. Met deze geavanceerde antivirussoftware is ook de zwakste schakel in je netwerk beveiligd.

WAT ZIJN BEDREIGINGEN VOOR JE IT-INFRASTRUCTUUR

Een IT-infrastructuur kan van verschillende bedreigingen slachtoffer worden. Phishing, malware en virussen zijn er maar enkele van. Ze zorgen ervoor dat diverse bestanden beschadigd worden of erger, dat je IT-infrastructuur volledig onbruikbaar wordt.

SentinelOne is een krachtig  AI-platform dat deze onregelmatigheden opspoort en ervoor zorgt dat je systeem niet besmet kan worden. Op deze manier verlies je geen gegevens en kan je blijven werken. Bovendien merk je op geen enkel moment dat SentinelOne actief staat op je toestellen. Zo kan je de volledige rekenkracht van je computer blijven gebruiken.

image-SentinelOne

DE BEDREIGEN VAN MORGEN, VEREISEN EEN NIEUWE VISIE OP END-POINT BEVEILIGING

Real time end-point bescherming

Gepatenteerde AI-algoritmes beschermen je tegen de meest uiteenlopende bedreigingen. Elimineer de menselijke handelingen en zorg dat je onafhankelijk blijft van anderen. On-device AI zorgt ervoor dat je bekende en onbekende bedreigingen kan elimineren, zodat je veilig kan verder werken.

IoT connectie en terugkoppeling

SentinelOne Ranger plaatst iedere beschermde eindgebruiker in een netwerk die met elkaar in verbinding staat. Zo analyseert SentinelOne afwijkend gedrag in je netwerk en kan de beveiligingssoftware je end-point beter beschermen tegen nieuwe bedreigingen op een autonome manier.

Actieve bescherming

Computers kunnen zich met SentinelOne zelf verdedigen en herstellen door schadelijke processen te stoppen of in quarantaine te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om gebeurtenissen terug te plaatsen. Op deze manier blijven computer veilig en hoef je niet ongerust te zijn over nieuwe bedreigigen.

Cloud beveiliging

SentinelOne's cloud workload protection (CWPP) wordt aangedreven door de gepatenteerde AI behaviour. Dankzij de preventie en detectie ben je gewapend tegen bedreigingen als live-aanvallen in een applicatie of cloudomgeving. Met de autonome respons- en herstelmogelijkheden in realtime kan je veilig blijven werken.

EEN AUTONOOM AI PLATFORM

Eén platform dat zorgt voor iedere end-point in je IT infrastructuur. SentinelOne voorkomt, detecteert en reageert op alle mogelijke bedreigingen op end-point toestellen in scholen of bedrijven. Met de AI technologie controleert het platform ook het onbekende. Ieder afwijkend proces bij de eind gebruiker wordt geregistreerd en gerapporteerd. Zo ben je iedere bedreiging te snel af.

image-SentinelOne-2