Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Adobe FAQ

2018-11-19 14:37:47

: Nieuwe Adobe klant: Licenties aankopen bij Lab9

Contacteer ons op adobe.sales@lab9.be Noteer alvast onderstaande stappen en bezorg ons de juiste gegevens zo kunnen we je sneller van dienst zijn.

 

1. Je bent een nieuwe Adobe klant daarom gaan wij voor jou een Account aanmaken. Daarvoor is nodig: naam en mailadres van de persoon die beheerder wordt van de licenties (kan dezelfde zijn als gebruiker, maar dat is niet noodzakelijk!). Hou er rekening mee dat je ten allentijde aan dit emailadres moet kunnen. Adobe zal je contacteren via dit opgegeven emailadres.

 

2. Eens wij je Adobe account hebben aangemaakt zal je hier een bevestigingsmail van ontvangen. Gelieve deze te accepteren zodat wij een licentie kunnen toevoegen aan je account.

 

3. Je zal een email ontvangen eens je licentie actief staat om toegewezen te worden aan een gebruiker.

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.