Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Persbericht - Bedrijven

18 September 2020

Online Grafics en Xpert-IT worden samen Lab9 Pro

SQ-BlogLab9Pro

Vanaf 1 oktober gaan Online Grafics en Xpert-IT samen verder onder de naam Lab9 Pro. De nieuwe naam kadert in de verdere integratie van Xpert-IT binnen de Lab9 Group en stelt ons in staat om de kennis en ervaring van de twee bedrijven te bundelen. Samen willen we van Lab9 Pro een nationale systeemintegrator maken voor Apple producten, IT-infrastructuur en aanverwante diensten. Op die manier hopen we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn

De nieuwe naam moet vooral voor meer eenduidigheid zorgen. Dankzij de 7 Apple Premium Reseller winkels is de Lab9-brand de laatste jaren sterk gegroeid en staat het bekend voor premium producten, goede servcie en een aangename klantenervaring. Het was dan ook een logische keuze om met onze B2B-afdeling ook onder de Lab9-brand naar buiten te komen. 

 

"De nieuwe naam moest ook die premium beleving uitstralen die onze klanten van Lab9 gewoon zijn."

Geert Coolman, CEO Lab9 Pro

 

Online Grafics werd in 1993 opgericht met de ambitie om grafische bedrijven te begeleiden bij de digitalisering van hun productieprocessen. Vandaag focussen wij ons niet meer uitsluitend op de grafische markt maar is onze missie om bedrijven uit verschillende sectoren, overheidsinstellingen en scholen te ondersteunen in hun digitale transformatie. Daarom nemen we na 27 jaar afscheid van de naam Online Grafics en beginnen we aan een nieuw hoofdstuk als Lab9 Pro.

 

Deze naamswijziging brengt voor jou als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Je kan ons nog steeds terugvinden op je vertrouwde locatie in Kortrijk maar ook in Deurne en Kuringen. We blijven ook met ons volledige team paraat staan om je persoonlijk te begeleiden bij de digitale transformatie van jouw organisatie. 

 

Wil je weten wat Lab9 Pro voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat dan je gegevens achter en wij contacteren je voor een bezoek of videocall. 

 

© Lien De Vos - Lab9 Pro