Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Color Management voor fotografen

Waar uw fotografische zwaartepunt ook ligt, als professionele fotograaf moet u er altijd blind op kunnen vertrouwen dat de kleurweergave op de monitor precies identiek is aan die van het geopende beeldbestand. Want alleen als de monitorweergave en het beeldbestand volledig hetzelfde zijn, kan het eindproduct uw verwachtingen overtreffen. 

BannerImage-Eizo-b2b-indent

Absolute kleurgetrouwheid
rechtstreeks op het scherm

Professionele fotografen hebben monitoren nodig die kleuren exact weergeven en een grote kleurruimte hebben. De EIZO ColorEdge-monitoren voor beeldbewerking zijn daarom onmisbaar in elke professionele fotostudio-uitrusting.

 

ColorEdge biedt professionele fotografen exact wat ze nodig hebben:

 Grote kleurruimte
 Perfecte kleurgetrouwheid dankzij exacte kleurweergave
 Reproduceerbare fotoweergave
 Automatische kalibratie of correctie
 Ongecompliceerde, snelle en naadloos in elkaar overlopende werkprocessen

Image-eizo-cg2420

CG2420 ColorEdge monitor 24 inch

De CG2420 overtuigt met een eenvoudig principe: alles wordt natuurgetrouw weergegeven. Daarvoor zorgt de EIZO-microprocessor, die speciaal is ontwikkeld voor exacte kleurweergave en nauwkeurige kalibratie.

 

De excellente elektronica van de CG2420 zorgt ervoor dat de mogelijkheden van de Wide Gamut-lcd optimaal worden benut. Het kloppend hart is een EIZO-microprocessor, die speciaal is ontwikkeld voor exacte kleurweergave en nauwkeurige kalibratie. De kalibratiesensor en Digital Uniformity Equalizer zorgen ervoor dat de kleuren altijd correct worden weergegeven.

Image-eizo-cg2730

CG2730 ColorEdge monitor 27 inch

Voor de meest veeleisende fotografen en ontwerpers is er de volledig uitgeruste CG2730 met True-Black-paneel, 16-bits Look-Up Table en meegeleverde afschermkap.

 

Dankzij de unieke combinatie van de ingebouwde kalibratiesensor, de EIZO-microprocessor en de individuele fabriekskalibratie is de kleurgetrouwheid van de CG2730 van het hoogste niveau.  Het True-Black-paneel geeft 99% van de Adobe RGB-kleurruimte en 98% van de DCI-P3-kleurruimte weer. De kleuren zijn precies zoals die van het origineel.

 

 

BannerImage-Mirage-Epson-b2b-indent

COLOR MANAGEMENT SOFTWARE
VOOR HET PERFECTE PLAATJE 

Voor wie is Mirage?
Mirage is speciaal ontworpen voor gebruikers op het gebied van fotografie, Fine Art drukwerk, grafische vormgeving, lay-out en verpakkingsontwerp. Mirage biedt aanzienlijk veel voordelen en maakt de bediening van je printer een fluitje van een cent.

 

Wat doet Mirage? 
Met het Mirage stand-alone programma kunt u PDF-, JPEG- en TIFF-bestanden afdrukken zonder dat u andere programma’s hoeft te installeren. Sleep je bestanden gewoon naar het pictogram van de Mirage applicatie en het vertrouwde dialoogvenster wordt onmiddellijk geopend. Individuele print- en media-instellingen kunnen worden opgeslagen en vereenvoudigen de workflows op een efficiënte manier..

Mirage is ook beschikbaar als professionele printplug-in voor Adobe Photoshop®, Adobe Photoshop Elements®, Adobe InDesign®, Adobe Illustrator® en optioneel voor Adobe Lightroom.