Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
fortinet_vector

Fortinet heeft één missie, de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken.

BannerImage-Fortinet-indent

Bescherm je netwerk met Fortinet

Fortinet voorziet je IT-infrastructuur van een hoogwaardige netwerkbeveiliging. Je netwerk, medewerkers en gegevens worden beschermd tegen voortdurend veranderende bedreigingen. Het brede productgamma van Fortinet biedt je onderneming hoogwaardige beveiligingsoplossingen met een gecentraliseerd beheer. Op deze manier is je volledige netwerk end-to-end beschermd.

DE NEXT-GENERATION FIREWALL

De Next-generation firewalls (NGFW) filteren het netwerkverkeer van je onderneming tegen externe bedreigingen, zoals malware. Fortinet biedt je een firewall met pakketfiltering, VPN-ondersteuning, netwerkmonitoring en IP-Mapping. Bovendien beschikken NGFW ook over inspectiemogelijkheden die het toelaten om aanvallen van malware en andere bedreigingen te identificeren.

 

Fortinet geeft je op deze manier een volledige controle over je netwerk met de beveiliging en geavanceerde inzichten over de werking van je netwerk. Met een onderhoudscontract op je installatie bescherm je je netwerk ook tegen nieuwe bedreigingen. Op deze manier ben je de nieuwe hackers ook te snel af.

image-Fortinet

FORTINET SECURITY VOOR IEDEREEN.

Enterprise

Gepatenteerde AI-algoritmes beschermen je organisatie tegen bedreigingen met een volledig geïntegreerde end-to-end beveiliging. Zo beveilig je kritieke gegevens vanuit de netwerkkern tot bij de eind gebruiker.

Kmo's en kleine bedrijven

De beste netwerkbeveiliging voor je onderneming, of je nu groot of klein bent. Fortinet zorgt ervoor dat je zich geen zorgen moet maken over de beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Maar enkel op wat belangrijk is, de groei van je onderneming.

Onderwijs

Bedrijven zijn een speelplaats voor maleware en virussen, medwerkers browsen en downloaden erop los. Dit doen ze op veilige content, maar ook op websites vol bedreigingen voor je bedrijfsnetwerk. Fortinet zorgt ervoor dat je bedrijfsnetwerk beschermd blijft en je leerkrachten zonder zorgen les kunnen geven.

FortiCare-beeld

FORTICARE, BESCHERM JE FORTINET HARDWARE.

Geen enkel toestel is onfeilbaar. Door een technische storing is het mogelijk dat je Fortinet hardware schade oploopt en moet vervangen worden. FortiCare hardware ondersteuning zijn diensten die ervoor zorgen, afhankelijk van het contract, dat je Fortinet hardware kan vervangen worden na 1 werkdag. Bovenop het vervangen van de hardware ontvang je gedurende de contractperiode de laatste firmware-updates en technische ondersteuning voor je firewall hardware.

Heb je een Fortinet installatie, maar nog geen Forticare voor je toestel? Neem dan contact op met de renewal afdeling van Lab9 - renewal@lab9.be

ALTIJD UP-TO-DATE MET FORTIGUARD

Iedere dag ontstaan er nieuwe bedreigingen om netwerkinfrastructuren aan te vallen. Een FortiGuard onderhoudscontract pakt deze nieuwe bedreigingen aan door je telkens nieuwe software updates aan te bieden voor je Fortinet firewall. Op de manier wordt je Fortinet firewall up-to-date gehouden en wordt je netwerkinfrastructuur beschermt tegen bekende en onbekende bedreigingen.

Naast de updates blijven ook volgende items actief: Anti-virus, web-filtering, cloud sandbox en virus outbreak protection. De volledige lijst van diensten in je FortiGuard contract kan je hier bekijken.

Heb je een Fortinet installatie, maar nog geen FortiGuard contract om je toestel up-to-date te houden? Neem dan contact op met de renewal afdeling van Lab9 - renewal@lab9.be

 

FortiGuard-beeld
UTMFortinet

MAAKT JE FORTINET FIREWALL NOG STERKER.

Maak je Fortinet hardware ijzersterk met een UTM-bundel. Een Unified Threat Management (UTM) is een combinatie van een FortiCare en FortiGuard. Het beschermt zowel je hardware, maar zorgt er ook voor dat je firewall installatie steeds up-to-date blijft. 

 

Zo ben je als IT-beheerder volledig ontzorgt en ben je ook steeds beschermd voor de nieuwste bedreigingen. Met de Fortinet managementtool controleer je onder andere ook het netwerkverkeer. Zo ben je ook in staat om applicaties te blokkeren die een bedreiging vormen voor je netwerk. Naast het nemen van applicatie gebaseerde beslissingen is het ook mogelijk om webfiltering op te zetten, zo heb je controle waar de eind-gebruikers naartoe surfen.


Heb je een Fortinet installatie, maar nog geen Forticare voor je toestel? Neem dan contact op met de renewal afdeling van Lab9 - renewal@lab9.be